صفحه اصلی   مشاوره خانواده   افسوردگی
افسوردگی

وحیدیه نگارشهرخبر

افسوردگی

طلاق,مشاور ازدواج,مشاور جنسی,مشاور فردی,اعتیاد,مشاور خانواده,خیانت,مشاور تحصیلی]افسورگی

طلاق,مشاور ازدواج,مشاور جنسی,مشاور فردی,اعتیاد,مشاور خانواده,خیانت,مشاور تحصیلی]افسورگی

افسوردگی

طلاق,مشاور ازدواج,مشاور جنسی,مشاور فردی,اعتیاد,مشاور خانواده,خیانت,مشاور تحصیلی]افسورگی

افسوردگی

آسیب‌های دعوا کردن کودک در جمع را بدانید

درباره آسیب‌های دعوا کردن کودکان در جمع دیگران، اظهار کرد: برخی از کودکان به علت وجود قوانین سخت در خانه، در مهمانی‌ها و در جمع دیگران رفتارهایی از خود نشان می‌دهند که در خانه مجاز به انجام آن‌ها نیستند.

این روانشناس ادامه داد: وقتی در خانه چارچوب سفت و سخت وجود داشته باشند، کودک فکر می‌کند در محیط جدید می‌تواند از آن قوانین و مقررات فاصله بگیرد و رفتارهایی را بروز دهد که واقعا به آن علاقه دارد.

لواف با بیان اینکه برخی از کودکان برای جلب توجه دیگران، رفتارهایی را بروز می‌دهند تا در مرکز توجه آن‌ها قرار گیرند، افزود: کودکانی که کنجکاو هستند وقتی در جمعی قرار می‌گیرند می‌خواهند درباره همه چیز اطلاعات کسب کند، به همین دلیل ممکن است تنشی ایجاد شود و والدین در جمع با کودک برخورد کنند.

وی گفت: دعوای کودک در جمع توسط والدین موجب کاهش اعتماد به نفس در او می‌شود و طردشدگی و حقارت او را در پی دارد و این پیام را به کودک می‌دهیم که "تو بد هستی".

این روانشناس تصریح کرد: وقتی کودک برچسب "بد بودن" را دریافت می‌کند، این کار در وهله اول باعث سرخوردگی، کاهش اعتماد به نفس و ایجاد احساس حقارت در او می‌شود و وقتی این رفتار به مرور ادامه پیدا کند، کودک هر رفتاری را که دوست دارد انجام می‌دهد، چراکه با خود می‌گوید: "من که بد هستم پس بذار هرکاری دوست دارم انجام دهم".

لواف افزود: وقتی والدین کودک را در جمع دعوا می‌کنند، خشم نهفته ای در او ایجاد می‌شود، به گونه‌ای که کودک به دنبال تلافی کردن است و رفتار کینه جویانه‌ای در او ایجاد شده وپرخاشگری و لجبازی می‌کند، پس بیشتر محیط را بر هم می‌ریزد تا استقلال خود را نشان دهد.

وی با بیان اینکه باید والدین جلوی این مسئله را بگیرند، اضافه کرد: والدین به کودکشان باید آموزش دهند که در جمع چگونه برخورد کنند و انتظاراتی که از فرزندشان دارند را به او بگویند، واضح و شفاف وظایف کودک را برای حضور در مهمانی آموزش دهند، به عنوان مثال والدین به فرزندشان می‌گویند "داریم به مهمانی می‌رویم دختر یا پسر خوبی باش"، این در حالی است که آن‌ها به کودک نمی‌گویند تعریف خوب بودن چیست.

این روانشناس خاطرنشان کرد: اگر کودک در جمع انتظارات ما را برآورده نکرد، او را از جمع جدا کنیم و آرام تذکر دهیم تا رفتارهای منفی را انجام ندهد، همچنین یک جایگزین برای کودک در مهمانی مشخص کنید تا سرگرم آن شود و رفتارهای منفی انجام ندهد و این روش پیشگیرانه است.

ادامه خبر
افسردگی چیست؟

مشاوره افسردگی فرآیندی است که آن مشاور به تشخیص و درمان فرد افسرده پرداخته و ابتدا با روش های بدون دارو شروع شده و سپس در صورت نیاز و شدت افسردگی دارو نیز تجویز می شود.

آیا افسردگی منجر به تنبل شدن شما می شود؟

یک فرد افسرده ای که بدون احساسات می باشد، مشابه با یک فرد تنبل نیست. زمانی که یک فردی تنبل است، هیچ کاری انجام نمی دهد یا کارهای ناخوشایندی انجام می دهد، حتی زمانی که انرژی لازم را برای انجام دادن کارشان داشته باشند.

فردی که به دلیل افسردگی بدون انگیزه می باشد، معمولا می خواهد که کار کند و کارهاییی را انجام بدهد، ولی احساس می کند که چنین توانایی ندارد؟

علائم افسردگی چه مواردی می باشند؟

از نظر مشاور افسردگی: تشخیص علائم افسردگی اهمیت زیادی دارد. متاسفانه نیمی از افرادی که افسردگی دارند، هیچ وقت شناسایی نمی شوند یا تحت درمان قرار نمی گیرند. علائم افسردگی عبارتند از:
• عدم تمرکز، یادآوری جزئیات و تصمیم گیری ها
• خستگی
• احساس گناه، بی ارزش بودن و درماندگی
• بدبینی و ناامیدی
• بی خوابی، بیدار ماندن تا اوایل صبح، یا خوابیدن بیش از اندازه
• بیقراری
• تحریک پذیری
• از دست دادن علاقمندی نسبت به مواردی که قبلا لذت بخش بوده اند، همانند سکس
• خوردن بیش از حد غذا یا از دست دادن اشتها
• درد ها، ناراحتی ها، سردردها یا گرفتگی های عضلانی که خوب نمی شوند
• مشکلات گوارشی که بدون دریافت درمان بهبود نمی یابند
• ادامه داشتن احساسات غمگینین، اضطراب یا پوچ گرایی
• تفکرات یا اقدامات خود کشی

علائم افسردگی در مردان چگونه است؟

افراد مختلف علائم مختلفی از افسردگی را تجربه می کنند و همچنین علائم موجود در مردان نسبت به علائم موجود در زنان متفاوت می باشد. مردان به احتمال زیاد احساس خستگی و بی قراری می کنند، علاقه شان نسبت به کار، خانواده و یا سرگرمی ها کاهش پیدا می کند و با مشکلات خوابی مواجه می شوند.

مردها معمولا در جلسه مشاوره افسردگی علائم را بیان کرده و در بسیاری موارد بیان آن برایشان سخت است.

آیا افسردگی قابل معالجه است؟

در حالی که افسردگی قابل درمان می باشد و علائم آن قابل رفع است، ولی نمی تواند به صورت کامل معالجه شود.

در مقابل، هدف درمانگر بهبود دادن می باشد. همانند سایر شرایط مزمن، حتی در صورتی که فرض بر امکان بروز مجدد آن باشد، یک سری روش های درمان برای کاهش شدت علائم، مدیریت شرایط و حمایت از شما وجود دارند.

آیا اضطراب و افسردگی می تواند به خودی خود از بین برود؟

در اکثر موارد، اضطراب یک شرایطی می باشد که به صورت خود به خود به وجود می آید و از بین می رود. ولی در برخی مواقع، اضطراب نمی تواند بدون استفاده کردن از درمان، به صورت کامل از بین برود. این یک نکته منفی می باشد.

نکته مثبت موجود عبارت از این است که شما می توانید علائم خودتان را مدیریت کنید تا آنها شرایط شما را مدیریت نکنند.

من به چه نحوی می توانم تشخیص بدهد که دچار اضطراب شده ام یا افسردگی؟

اختلال های اضطرابی از طریق علائم مختلفی مشخص می شوند. یکی از رایج ترین علامت های موجود عبارت از یک نگرانی افراطی یا سرزده ای می باشد که منجر به ایجاد اختلال در عملکرد روزمره می شود. سایر علائم موجود شامل بیقراری، سراسیگمی، خستگی، مشکل تمرکز، تحریک پذیری، درد عضلات و مشکلات خوابی می باشند.

۱۱ علامت و نشانه مربوط به اختلال های اضطرابی از جمله افسردگی

اکثر افراد در برخی از مراحل زندگی خودشان اضطراب را تجربه می کنند.

در واقع، اضطراب یک واکنش کاملا نرمال به اتفاقات استرس زای زندگی، همانند جابجایی، تغییر  شغل و مواجه شدن با مشکلات مالی می باشد.

با این وجود، زمانی که علائم اضطراب طولانی مدت تر از اتفاقات محرک کننده آن باشند و در زندگی شما تداخل ایجاد کنند، این موارد می تواند نشانه دهنده یک اختلال اضطرابی باشند.

اختلال های اضطرابی می توانند ناتوان کننده باشند، ولی می توانند از طریق دریافت یک کمک مناسب از یک متخصص بالینی مدیریت شوند. شناخت علائم اولین مرحله می باشد.

در ادامه ۱۱ علامت رایج مربوط به یک اختلال اضطرابی در مشاوره افسردگی و همچنین نحوه کاهش یافتن اختلال به صورت طبیعی و زمانی که به کمک یک متخصص نیاز پیدا می شود، بیان شده اند:

۱٫ نگرانی بیش از حد

یکی از رایج ترین علامت های اختلال اضطرابی، نگرانی بیش از حد می باشد.
نگرانی مربوط به اختلال اضطرابی، هیچ نوع تناسبی با اتفاقات تحریک کننده آن ندارند و معمولا در واکنش به یک موقعیت نرمال و روزانه صورت می گیرند.
به منظور اینکه یک نگرانی به عنوان علامتی از اختلال اضطراب عمومی شده در نظر گرفته شود، باید در اکثر روز ها  و حداقل به مدت شش ماه ادامه داشته باشد و کنترل کردن آن سخت باشد.
نگرانی ایجاد شده باید شدید و سرزده باشد، منجر به ایجاد مشکل در تمرکز و انجام دادن وظایف روزمره شود.
افراد زیر ۶۵ سال با بیشترین ریسک مربوط به اختلال اضطراب عمومی شده مواجه هستند، به خصوص افرادی که مجرد هستند، یک وضعیت اقتصادی اجتماعی سطح پایینی دارند و عوامل استرس زای زیادی در زندگی آنها وجود دارد.

۲٫ احساس تهییج شدن

زمانی که یک فردی اضطراب را احساس می کند، بخشی از سیستم عصب همدردانه آنها بیش از حد فعال می شود.

این تاثیرات بر روی کل بدن تاثیر می گذارد که شامل ضربان شدید قلب، عرق ریزی کف پا و کف دست،  لرزان بودن دست ها و خشکی دهان می باشد.

دلیل صورت گرفتن این علائم، وجود داشتن این احساس در ذهن شما می باشد که یک خطری را درک کرده اند و به همین دلیل ذهنتان تلاش می کند بدن شما را آماده واکنش نشان دادن به تهدید بکند.

بدن شما چریان خونی را از سیستم گوارشی منحرف می کند و آن را به سمت عضلاتی می فرستد که شما برای دویدن یا مبارزه به آنها نیاز دارید. همچنین این کار منجر به افزایش ضربان قلب شما می شود و احساس های شما را شدیدتر می کند.

هر چند که این احساسات در حین مواجه شدن با یک تهدید واقعی مفید می باشند، ولی در صورتی که ترس فقط در سر (ذهن) شما وجود داشته باشد، می تواند ناتوان کننده باشد.

حتی برخی از تحقیقات صورت گرفته بیانگر این است که افراد دارای اختلال های اضطرابی، نمی توانند حالت انگیختگی خودشان را همانند افراد بدون اختلال اضطرابی، سریع کاهش بدهند؛ این بدان معنا است که آنها تاثیرات اضطراب را برای یک دوره طولانی مدت تری تجربه می کنند.

می توانید از مشاوره آنلاین رایگان افسردگی بهره ببرید.

۳- بیقراری

بی قراری یکی دیگر از علائم رایج اضطراب می باشد، به خصوص در کودکان و نوجوانان.

زمانی که یک فردی بیقراری را تجربه می کند، در اغلب مواقع آن را به عنوان یک احساس حدی یا یک اصرار ناخوشایند برای حرکت کردن تعریف می کنند.

یک مطالعه صورت گرفته بر روی ۱۲۸ کودکی که در آنها اختلال های اضطرابی تشخیص داده شده بود، نشان داد که ۷۴% از آنها بی قراری را به عنوان یکی از علائم اضطراب اصلی شان توصیف می کنند.

در حالیکه بیقراری در تمامی افراد مبتلا به اضطراب صورت نمی گیرد، ولی یک معیاری می باشد که پزشکان در حین صورت دادن تشخیص، به صورت مکرر از آن استفاده می کنند.

در صورتی که شما بی قراری را در اغلب مواقع روزها و به مدت بیش از شش ماه تجربه کنید، این حالت می تواند نشان دهنده یک اختلال اضطرابی باشد.

۴- خستگی یکی از علائم بارز در جلسات مشاوره بیماران افسرده

در جلسات مشاوره بیماران افسرده این مورد بسیار دیده می شود.

به راحتی خسته شدن می تواند یک علامت بالقوه دیگری از اختلال اضطراب عمومی شده باشد.

این علامت می تواند منجر به شگفت زده شدن برخی از افراد شود، چرا که یک اضطراب معمولا با فعالیت بیش از حد یا برانگیختگی مرتبط است.

در برخی موارد، خستگی می تواند بعد از یک حمله اضطرابی صورت بگیرد، در حالیکه در مورد سایر افراد، خستگی می تواند مزمن باشد.

هنوز مشخص نمی باشد که آیا این خستگی به دلیل سایر علائم اضطراب، همانند بی خوابی یا گرفتگی عضلات، یا به خاطر تاثیرات هورمونی اضطراب مزمن ایجاد می شود.

با این وجود، نکته مهمی که باید مورد توجه قرار بگیرد عبارت از این نکته است که خستگی همچنین می تواند یک علامتی از افسردگی یا شرایط بالینی دیگری باشد؛ به همین دلیل خستگی برای تشخیص یک اختلال اضطرابی کافی نمی باشد.

۵-مشکل داشتن در تمرکز

اکثر افراد دارای اضطراب، یک سری مشکلات مربوط به تمرکز را گزارش می کنند.

یک مطالعه صورت گرفته بر روی ۱۵۷ کودک و نوجوان دارای اختلال اضطراب عمومی شده نتیجه گیری کرد که بیش از دو سوم آنها دارای مشکل تمرکز می باشند.

یک مطالعه دیگری که بر روی ۱۷۵ فرد بالغ دارای همان اختلال صورت گرفته بود، نتیجه گیری کرد که تقریبا ۹۰% از مشارکت کنندگان دارای مشکل تمرکز می باشند. زیاد بودن میزان اضطراب در این افراد، احتمال بروز مشکل را افزایش می داد.

برخی از مطالعات صورت گرفته نشان داده اند که اضطراب می تواند در کارکرد حافظه تداخل ایجاد کند؛ این حافظه مسول نگه داشتن اطلاعات کوتاه مدت می باشد. این مورد می تواند در توضیح تجربه شدن اضطراب بالا در افراد دارای سطح عملکردی پایین مفید باشد.

با این وجود، مشکل داشتن در تمرکز همچنین می تواند نشان دهنده یک شرایط بالینی دیگری، همانند اختلال کمبود توجه یا افسردگی باشد؛ به همین دلیل مشکل تمرکزی یک دلیل کافی برای وجود داشتن اختلال اضطراب نمی باشد.

۶-تحریک پذیری

اکثر افراد دارای اختلال های اضطرابی، همچنین تحریک پذیری افراطی را هم تجربه می کنند و این در جلسات مشاوره افسردگی بسیار دیده می شود.

بر اساس نتایج مربوط به یک مطالعه جدید صورت گرفته بر روی ۶۰۰۰ فرد بالغ، بیش از ۹۰% افراد دارای اختلال اضطراب عمومی شده، احساس تحریک پذیری را در زمانی گزارش کرده بودند که اختلال اضطرابی در وخیم ترین شرایط خودش قرار داشت.

بزرگسالان جوان و میانسال دارای اختلال اضطراب عمومی شده، تحریک پذیری صورت گرفته در طول زندگی روزمره را دو برابر بیشتر از نگرانی های موجود گزارش کرده بودند.

با توجه به اینکه اضطراب با سطح تهییج و نگرانی افراطی زیادی مرتبط است، تعجب آور نخواهد بود که تحریک پذیری یک علامت رایجی باشد.

۷-گرفتگی عضلات

گرفتگی عضلات در بیشتر روزهای هفته، یک علامت رایج دیگری از اضطراب می باشد.

هر چند که این علائم می توانند رایج باشند، ولی ارتباط آنها با اضطراب تا به حال مشخص نشده است. ولی همچنین این امکان وجود دارد که اضطراب منجر به افزایش سفتی ماهیچه ها شود یا یک عامل سومی وجود داشته باشد که منجر به بروز هر دو اینها شود.

به صورت جالب توجهی نشان داده شده است که درمان درد عضلات با استفاده از روش درمان ریلکسیشن عضلات ،می تواند نگرانی را در افراد مبتلا به اختلال اضطراب عمومی شده کاهش دهد. حتی برخی از مطالعات نشان داده اند که این روش کارایی مشابهی با روش درمان شناختی رفتاری دارد.

می توانید از خدمات مشاوره افسردگی در سایت مشاورانه بهره ببرید.

۸-مشکل داشتن در خوابیدن یا باقی ماندن در حالت خواب

اختلالات خوابی رابطه قوی با اختلالات اضطرابی دارند. بیدار شدن در میانه های شب و مشکل داشتن در خوابیدن، دو مورد از رایج ترین مشکلات خوابی گزارش شده می باشند.

برخی از تحقیقات صورت گرفته نشان داده اند که حتی بی خوابی در طول دوران کودکی، می تواند با افزایش اضطراب در مراحل بعدی زندگی مرتبط باشد.

یک مطالعه ای که به مدت ۲۰ سال نزدیک به ۱۰۰۰ کودک را مورد مطالعه قرار داده بود، نتیجه گیری کرد که بی خوابی در کودکان، با ۶۰% ریسک افزایش یافته مربوط به ایجاد اختلال اضطراب تا سن ۲۶ سالگی مرتبط بوده است.

هر چند که بی خوابی و اضطراب ارتباط قوی با یکدیگر دارند، ولی هنوز مشخص نیست که آیا بی خوابی منجر به اضطراب می شود، یا اضطراب منجر به ایجاد بی خوابی می شود یا یک رابطه دو طرفه ای مابین آنها وجود دارد.

آنچیزی که مشخص می باشد، عبارت از این است که در حین درمان شدن یک اختلال اضطرابی، بی خوابی هم در اغلب مواقع بهبود می یابد.

۹-حملات وحشت زدگی

یکی از انواع اختلال های اضطرابی، اختلال وحشت زدگی نام دارد که با صورت گرفتن مکرر حمله های وحشت زدگی مرتبط است.

حمله های وحشت زدگی منجر به ایجاد یک احساس ترس شدید و مضمحل کننده ای می شود که می تواند ناتوان کننده باشد.

معمولا این ترس های افراطی با ضربان شدید قلبی، عرق ریزی، لرزش، تنگی نفس، کم عمق بودن تنفس، تهوع و ترس از مردن یا از دست دادن کنترل همراه می شوند.

حمله های وحشت زدگی می توانند به صورت مجزا صورت بگیرند، ولی در صورتی که به صورت مکرر و پیشبینی نشده صورت بگیرند، می توانند نشان دهنده یک اختلال وحشت زدگی باشند.

تخمین زده شده است که ۲۲% از بزرگسالان آمریکا، در برخی از مراحل زندگی خودشان وحشت زدگی را تجربه می کنند، ولی در حدود ۳% از آنها به اندازه ای حمله وحشت زدگی دارند که معیار مربوط به اختلال وحشت زدگی را تامین می کنند.

۱۰-اجتناب از موقعیت های اجتماعی

شما در صورت داشتن علائم زیر می توانید نشانه های اختلال اضطراب اجتماعی را نشان بدهید:

احساس اضطراب یا ترس در مورد موقعیت های اجتماعی پیش رو

نگران بودن نسبت به این مورد که توسط سایر افراد قضاوت شوید یا مورد بررسی قرار بگیرید

ترس داشتن نسبت به خجالت زده شدن یا استهزا شدن در برابر دیگران

اجتناب از موقعیت های اجتماعی خاص به دلیل ترس های موجود

اختلال اضطراب اجتماعی یک مورد کاملا رایجی می باشد و تقریبا بر روی زندگی ۱۲% از افراد بزرگسال آمریکایی تاثیر می گذارد.

اضطراب اجتماعی معمولا در مراحل اولیه زندگی شروع شود. در واقع، این اختلال در مابین حدود ۵۰% از افراد، قبل از سن ۱۱ سالگی تشخیص داده شده بود و در مورد ۸۰% از افراد، این اختلال قبل از سن ۲۰ سالگی تشخیص داده شد بود.

افراد دارای اضطراب اجتماعی در گروه های خودشان یا در حین ملاقات با سایر افراد، ممکن است که کاملا خجالتی و ساکت باشند. هر چند که ممکن است در ظاهر مضطرب به نظر برسند، ولی در درون خودشان یک ترس و اضطراب شدیدی خواهند داشت.

این کناره گیری در برخی مواقع می تواند باعث شود که افراد دارای اضطراب اجتماعی، پر افاده به نظر برسند، ولی این اختلال با عزت نفس پایین، خود انتقادی شدید و افسردگی همراه است.

۱۱-ترس های غیر عقلایی

ترس های شدید نسبت به موارد خاص، همانند عنکبوت ها، فضاهای بسته یا ارتفاعات، می تواند یک علامتی از فوبیا باشد.

یک فوبیا به عنوان یک اضطراب یا ترس افراطی نسبت به یک شئی یا موقعیت خاص در نظر گرفته می شود. این احساس به اندازه کافی شدید می باشد که می تواند توانایی شما برای عملکرد نرمال را دچار اختلال کند.

برخی از فوبیاهای رایج عبارتند از:

فوبیاهای مربوط به حیوانات: ترس از حیوانات یا حشرات خاص

فوبیاهای مربوط به محیط طبیعی: ترس نسبت به اتفاقات طبیعی همانند تند باد ها یا سیل ها.

فوبیای مربوط به خون – تزریق – جراحت: ترس نسبت به خون، تزریقات، سوزن ها یا جراحت ها

فوبیاهای موقعیتی: ترس نسبت به موقعیت های خاص، همانند هواپیما یا آسانسور

اگوروفوبیا Agoraphobia (ترس نسبت به مکان های باز) یک فوبیای دیگری می باشد که شامل ترس داشتن نسبت به حداقل دو مورد از موارد زیر است:

استفاده از حمل و نقل عمومی

قرار گرفتن در مکان های باز

قرار گرفتن در مکان های بسته

قرار گرفتن در صف یا در یک جای شلوغ

رفتن به بیرون از خانه به تنهایی

فوبیا بر روی بخشی از زندگی ۱۲٫۵% از آمریکایی ها تاثیر گذار می باشد. معمولا این افراد در دوران کودکی یا سال های نوجوانی دچار فوبیا می شوند و همچنین این فوبیان در زنان رایج تر از مردان می باشد.

ادامه خبر

%خرید ازفروشگاه همواره تخفیف

- باسلام خدمت شمادوست عزیزبا استفاده ازاین امکان جدید سایت شما میتوانیدهرگونه کالای مد نظرخود را خرید کنید.
- باخرید خود از افرادی که اجناس خانگی ومحصولات صنایع دستی خودرا دراین فروشگاه قرار دادند کمک میکنید .باتشکرازتمام مردم خوب وحیدیه

جدیدترین اخبار روز

مارادنبال کنید