صفحه اصلی
وحیدیه نگارشهرخبر

وحیدیه نگارشهرخبر

وحیدیه نگارشهرخبر

وحیدیه نگارشهرخبر

بروز ترین اطلاعات واخبار ایران وجهان

وحیدیه نگارشهرخبر

بروز ترین اطلاعات واخبار ایران وجهان

وحیدیه نگارشهرخبر

فروشگاه آنلاین وحیدیه نگار کالاجی

باسلام خدمت تمام دوستان وهمشهریان عزیز

تیم وحیدیه نگار به تازگی وبه درخواست دوستان سایت فروشگاه آنلاین خودرا افتتاح کرد.

ودر همه زمینه ها فعالیت دارد.

امید است باحمایت خود مارا در این زمینه یاری کنید.

                                                       برای ورود به فروشگاه رو عکس کلیک کنید
آیا مزایا و معایب خرید اینترنتی را می‌دانید؟ | الانزا
ادامه خبر
توقیف نفتکش آمریکای توسط ایران

شرکت کشتیرانی «امپایر نویگیشن» مالک نفتکش توقیف شده در ایران خواستار کمک آمریکا برای رفع توقیف این کشتی شد.

به نقل از رویترز، یک وکیل پنجشنبه در شکایتی که به دادگاه منطقه کلمبیا ارائه کرد، گفت: شاکیان امیدوارند دوباره کنترل کشتی توقیف شده توسط ایران را به دست بگیرند و اولویت آن‌ها بازگشت سالم خدمه کشتی است.

وی افزود: دولت آمریکا به‌خوبی از این وضع آگاه است و شاکیان از هر کمکی که دولت آمریکا بتواند ارائه دهند، قدردانی می‌کنند.

در همین حال، رویترز مدعی شد که شرکت پالایشی «توپراس» ترکیه به این خبرگزاری اعلام کرده است که این کشتی حامل نفت خام عراق خریداری شده توسط این شرکت بوده است.

توپراس در بیانیه‌ای به رویترز اعلام کرد: این تانکر حامل حدود ۱۴۰ هزار تن نفت خام بود که توسط توپراس از شرکت نفت عراق SOMO خریداری شده و از بصره عازم پالایشگاه ما بود.

نیروی دریایی ارتش ایران هم اعلام کرد: نفتکش متخلف سوئز راجان در سال جاری محموله نفت متعلق به جمهوری اسلامی ایران را با هدایت آمریکا سرقت و به بنادر آن کشور منتقل کرده و در اختیار آمریکا قرار داده بود.

این نفتکش با تغییر نام به سنت نیکولاس در حال حمل نفت در دریای عمان بود که صبح پنجشنبه با حکم قضایی و تایید سازمان بنادر و کشتیرانی توسط نیروی دریای راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، به تلافی سرقت نفت توسط رژیم آمریکا توقیف شد و در حال انتقال به بنادر جمهوری اسلامی جهت تحویل به مقامات قضایی است.

ادامه خبر
حمله آمریکا و متحدانش در برابر انصارالله

بایدن در پی تجاوز نظامی کشورش به یمن اعلام کرد: «به دستور من، نیرو‌های نظامی ایالات متحده آمریکا همراه با انگلیس و متحدانمان چند هدف را در یمن هدف قرار دادند.»

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پنجشنبه شب به وقت محلی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: امروز به دستور من، نیرو‌های نظامی ایالات متحده به همراه بریتانیا و با حمایت استرالیا، بحرین، کانادا و هلند با موفقیت حملاتی را علیه تعدادی از اهداف در یمن انجام دادند که توسط حوثی‌ها (انصارالله) برای به خطر انداختن آزادی دریانوردی در یکی از حیاتی‌ترین آبراه‌های جهان مورد استفاده قرار گرفتند.

کاخ سفید همچنین در بیانیه دیگری اعلام کرد ۱۰ کشور شامل ایالات متحده آمریکا و کشور‌های استرالیا، بحرین، کانادا، دانمارک، آلمان، هلند، نیوزیلند، کره جنوبی و بریتانیا در حمله به یمن مشارکت داشتند.

رئیس جمهور آمریکا در توجیه تجاوز نظامی به یمن گفت: این حملات در پاسخ مستقیم به حملات بی‌سابقه حوثی‌ها علیه کشتی‌ها در آب‌های بین‌المللی در دریای سرخ و استفاده از موشک‌های بالستیک ضد کشتی برای اولین بار در تاریخ است.

وی مدعی شد: این حملات نیرو‌های ایالات متحده آمریکا، دریانوردان غیرنظامی و شرکای ما، تجارت و آزادی دریانوردی را به خطر انداخته است.

ناتوانی آمریکا و شرکایش در برابر انصارالله یمن به روایت آمار از زبان بایدن و هزینه حمایت از رژیم اسرائیل

بایدن بدون اشاره به دلیل حملات در دریای سرخ از سوی نیرو‌های نظامی یمنی با ارائه آماری به ناتوانی واشنگتن دربرابر حملات انصارالله اشاره کرد و گفت که بیش از ۵۰ کشور تحت تاثیر ۲۷ حمله به کشتیرانی تجاری بین المللی قرار گرفته‌اند و خدمه کشتی‌های بیش از ۲۰ کشور در این اقدامات، تهدید یا به گروگان گرفته شده‌اند.

رئیس جمهور آمریکا ادامه داد که بیش از دو هزار کشتی مجبور شده‌اند هزاران مایل مسیر خود را تغییر دهند تا از عبور از دریای سرخ اجتناب کنند که می‌تواند باعث هفته‌ها تاخیر در زمان ارسال محموله‌های آنان شود.

بایدن بدون اشاره به حمایت‌های آشکار نظامی، امنیتی و مالی ایالات متحده آمریکا از رژیم اسرائیل در بمباران بی وقفه نوار غزه که منجر به خشم گروه‌های مقاومت و انصارالله یمن و واکنش آن‌ها برای توقف تجاوز رژیم اسرائیل شده است، تصریح کرد: حوثی‌ها در ۹ ژانویه، بزرگترین حمله خود را تا به امروز انجام دادند که مستقیماً کشتی‌های آمریکایی را هدف قرار دادند.

فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه موسوم به سنتکام در بیانیه‌ای اعلام کرد: حوثی‌ها (انصارالله) روز ۹ ژانویه، تقریباً ساعت ۹:۱۵ شامگاه به وقت صنعا در حمله‌ای پیچیده، خطوط کشتیرانی بین‌المللی و ده‌ها کشتی تجاری در حال تردد را هدف قرار دادند.

سنتکام با تکرار ادعا‌های ضد ایرانی، مدعی شد: «حوثی‌ها در این تهاجم به طور همزمان از پهپاد‌های تهاجمی ساخت ایران، موشک‌های کروز ضد کشتی و یک موشک بالستیک ضد کشتی استفاده کردند، اما همه ۱۸ پهپاد، دو موشک کروز ضد کشتی و یک موشک بالستیک ضد کشتی با تلاش مشترک ناوگان دریایی ایالات متحده و انگلستان سرنگون شدند و هیچ تلفات یا خسارتی به کشتی‌های تجاری و ناو‌های جنگی وارد نشد.»

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، این حملات را بیست و ششمین حمله نیرو‌های مسلح یمنی به خطوط کشتیرانی تجاری در دریای سرخ از ۱۹ نوامبر (۲۸ آبان) عنوان کرد.

بایدن: در صورت لزوم در دستور برای اقدامات بیشتر تردید نخواهم کرد

رئیس جمهور آمریکا سپس با اشاره به تشکیل ائتلاف آمریکایی برای حمایت از کشتیرانی بین المللی و جلوگیری از حملات انصارالله یمن یادآور شد: هفته گذشته، همراه با ۱۳ متحد و شریک خود، در هشداری صریح اعلام کردیم که حوثی‌ها در صورت عدم توقف حملات، عواقب آن را متحمل خواهند شد.

بایدن اضافه کرد: روز گذشته شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را تصویب کرد که از حوثی‌ها خواست به حملات به کشتی‌های تجاری پایان دهند و اقدام دفاعی امروز به دنبال این کارزار دیپلماتیک گسترده و تشدید حملات حوثی‌ها علیه کشتی‌های تجاری صورت می‌گیرد.

رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: این حملات هدفمند، پیام روشنی است مبنی بر اینکه ایالات متحده آمریکا و شرکای ما، حملات به نیرو‌های خود و به خطر افتادن آزادی دریانوردی را تحمل نخواهیم کرد و در صورت لزوم در صدور دستور برای انجام اقدامات بیشتر به منظور محافظت از مردم و جریان آزاد تجارت بین‌المللی تردید نخواهم کرد.

آمریکا و انگلیس پنجشنبه شب به وقت محلی (آمریکا) در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، حملات حمله به مواضع انصارالله یمن را آغاز کردند. منابع خبری بامداد جمعه گزارش دادند که ارتش ملی یمن در پاسخ به تجاوز هوایی آمریکا و انگلیس به این کشور، یک هدف متعلق به ایالات متحده در دریای سرخ را هدف قرار داده است.

شبکه خبری سی ان ان آمریکا به نقل از یک مقام آمریکایی اعلام کرد: حملات به حوثی‌ها (انصارالله یمن) توسط جنگنده‌ها و موشک‌های تاماهاوک انجام شده است.

حمله به بیش از ۱۲ مواضع در یمن 

شبکه خبری سی ان ان آمریکا پنجشنبه شب به وقت محلی به نقل از یک مقام آمریکایی که نام او را بیان نکرد، گزارش داد: به چند هدف متعلق به حوثی‌ها (انصارالله) در مناطق تحت کنترل آن‌ها حمله کرده‌اند.

 سی‌ان‌ان به نقل از این مقام آمریکایی گفت: زیردریایی آمریکایی یو اس اس فلوریدا در حملات به مواضع حوثی‌ها (انصارالله یمن) شرکت کرد.

شبکه خبری سی ان ان وابسته به دموکرات‌های آمریکا گزارش داد که دولت بایدن قبل از حمله هوایی به یمن، کنگره آمریکا را از این حمله مطلع کرده بود.

 آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا روز پنجشنبه هنگام سفر به منطقه هشدار داد که اگر حملات انصارالله یمن در دریای سرخ متوقف نشود، عواقبی در پی خواهد داشت.

شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان به نقل از این مقام آمریکایی همچنین گفت: آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا در سفر منطقه‌ای خود، به سران کشور‌ها گفته بود حملات علیه حوثی‌های یمن، اقدامی دفاعی است نه در راستای تشدید تنش.

رسانه‌های آمریکایی به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش دادند: اقدام نظامی مشترک ایالات متحده آمریکا و بریتانیا در پاسخ به تهدیدات حوثی‌ها (انصارالله) با استفاده از ناو‌های جنگی، جنگنده‌ها و شلیک موشک از زیردریایی‌ها صورت گرفت.

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال نیز به نقل از یک مقام آمریکایی ادعا کرد: ائتلاف تحت رهبری آمریکا بیش از ۱۲ حمله علیه مواضع انصارالله در یمن انجام داد. پیش از این یک مقام وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) ادعا کرده بود به ۱۰ هدف در یمن حمله شده است.

تارنمای پولیتیکو نیز به نقل از یک مقام وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد: ایالات متحده و بریتانیا با حمایت استرالیا، هلند، بحرین و کانادا، امشب حملات مشترکی را علیه اهداف حوثی‌ها (انصارالله) در یمن انجام دادند.

شبکه صدای آمریکای انگلیسی نیز به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد: ایالات متحده آمریکا و بریتانیا، سایت‌های آموزشی، پایگاه‌های هوایی و تأسیسات نگهداری پهپاد متعلق به حوثی‌ها (انصارالله یمن) را هدف قرار دادند. به گفته این مقام آمریکایی، حملات به یمن، از هوا، دریا و پایگاه‌های زیردریایی به مواضع انصارالله انجام شد و استرالیا، کانادا، هلند و بحرین به این حمله کمک کردند.

قطعنامه شورای امنیت و چراغ سبزی برای تجاوز به یمن 

شورای امنیت سازمان ملل شامگاه چهارشنبه به وقت محلی برابر با ۱۰ ژانویه ۲۰۲۴ و ۲۰ دی ماه جاری، قطعنامه پیشنهادی ایالات متحده آمریکا و ژاپن را با شماره ۲۷۲۲ علیه انصارالله یمن درباره حملات در دریای سرخ بدون اشاره به دلیل اصلی این حملات و حمایت‌های واشنگتن از رژیم اسرائیل در بمباران غزه، تصویب کرد.

این قطعنامه، ۱۱ رای موافق ۱۵ عضو شورای امنیت را بدست آورد و بدون هیچ مخالفتی انجام شد و چهار عضو شورای امنیت از جمله روسیه و چین و الجزایر به آن رای ممتنع دادند. همچنین روسیه و چین از حق وتوی خود استفاده نکردند.

قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل از انصارالله یمن خواسته است حملات به محموله‌های تجاری و خطوط کشتیرانی را متوقف کند.

این قطعنامه همچنین خواستار آزادی فوری کشتی باری گلکسی لیدر است که اگرچه تحت نظارت شرکت ژاپنی فعالیت می‌کرد، اما فعالیت اصلی آن برای شرکتی اسرائیلی است. این کشتی از ۱۹ نوامبر در اختیار انصارالله یمن است.

این قطعنامه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در دریای سرخ و منطقه است و از همه طرف‌ها می‌خواهد تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان دادن به بحران شامل حمایت از گفت‌وگو و روند صلح یمن را تقویت کنند.

نیرو‌های دریایی یمن هشدار داده‌اند که عملیات نظامی علیه کشتی‌ها و منافع دشمن اسرائیلی را تا زمانی که تجاوزات آن به غزه و جنایاتش علیه ملت فلسطین متوقف شود، ادامه خواهند داد.

ادامه خبر
نام جدید خود را چگونه در شناسنامه ثبت کنیم؟

 گذاشتن نام خوب روی فرزندان از حقوقی است که بر گردن والدین است. اما گاهی فرزندان در بزرگسالی از نامی که والدین برای آنها انتخاب کرده‌اند رضایت ندارند. در این مواقع ثبت احوال پیش راه شهروندان راهی قانونی قرار داده است. اگر قصد تعویض نام یا نام‌خانوادگی دارید و از شرایط آن آگاه نیستید، مطلب پیش رو بخوانید.

چه نام‌هایی قابل تغییر هستند؟

اگرچه اجازه تغییر نام در قانون داده شده است، اما فقط برخی نام‌ها با ویژگی‌های خاص هستند که صاحب آن مجاز است برای تغییر اسم اقدام کند.

نام‌هائی که موجب هتک حیثیت مقدسات اسلامی می گردد. مثل نامی که معنای آن توهین یا تمسخر بخشی از ارزشهای اسلامی باشد.

اسامی مرکب ناموزون یا همان اسامی که از نظر عرف دو اسم مجزا هستند ولی برای یک نفر ثبت شده است مثل: سامان بهزاد.

اگر شخصی در اسم خود عناوین لشکری و کشوری داشت مثل سرتیپ علی یا نامش سروان بود، مجاز به تغییر نام است.

القابی که در دوران قاجار و پهلوی بسیار رایج بوده‌اند کاندید تغییر هستند مثل عصمت‌السلطنه

نام‌های زننده و مستهجن نیز در این گروه جای می‌گیرند. مثل نام‌هایی که در مغایرت با شان انسانی است مثلا گرگعلی. یا نام‌هایی در عرف و فرهنگ جامعه ناپسند هستند مثل خونریز. برخی نامها از در دوران گذشته رایج بوده است که این روزها معنی توهین و تحقیر دارد مثل گدا یا صدتومانی.

یکی دیگر از مشکلاتی که در گذشته در نامگذاری وجود داشته است، عدم مطابقت اسم و جنسیت است. به عنوان مثال مونثی که نامش فرخ ثبت شده یا مذکری که نامش اکرم ثبت شده است، می‌توانند برای تغییر نام اقدام کنند.

کلمات زائد یا غیرضروری هم قابل حذف از نام هستند. مثلا عباسقلی می‌تواند نام خود را به عباس تغییر دهد.

تصحیح اشتباهات املائی مثل تفاوت اسم هانیه و حانیه در معنی یا نگارش منیژه به صورت منیجه، هم‌نام بودن فرزندان با پدر و مادر و یا خواهر و برادران در یک خانواده، افرادی که به اسم اسامی هفته نامگذاری شده‌اند( شنبه، چهارشنبه و...)، کسانی که از دین دیگری به اسلام مشرف می‌شوند و کسانی که طبق اعلام دادگاه صالحه و تعیین روندهای پزشکی و قانونی تغییر جنسیت داده‌اند، می‌توانند برای تغییر نام اقدام کنند.

چه نام‌هایی غیرقابل تغییر هستند؟

برابر قانون، اسامی و نام های معصومین نظیر: محمد، علی، حسن، حسین، فاطمه، زهرا غیر قابل تغییر می باشند.

اگر اسم موردنظر در لیست تغییرات نبود

گاهی اسم فرد ویژگی‌هایی که لیست ثبت احوال مجاز به تغییر نام اعلام شده است را ندارد، اما شخص به هر دلیلی دوست دارد اسم خود را با اسم جدیدی جایگزین کند.

برای انجام این تغییرات لازم است که متقاضی با آماده کردن مدارک مورد نیاز مانند شناسنامه و کارت ملی و فیش واریز هزینه تغییر نام درخواستی که برای تغییر اسم یا نام خانوادگی خودش دارد را به اداره ثبت احوال ارائه دهد. برای تغییر نام برای بار اول نیاز به ارائه استشهاد محلی، حضور شهود و ارائه درخواست تغییر نام توسط افراد بالای ۱۸ سال وجود دارد.

اگر این درخواست با قوانین در نظر گرفته شده برای تغییر نام در ثبت احوال مغایرت نداشته باشد، تغییر اسم انجام می‌شود و شناسنامه فرد اصلاح خواهد شد. در غیر این صورت درخواست تغییر اسم رد می‌شود و متقاضی لازم است که با وکیل تغییر نام جهت برطرف کردن مشکل مشورت کنند.

شرایط تغییر اسم در شناسنامه

متقاضی باید ۱۸ سال به بالا و بالغ باشد

در صورتی که متقاضی زیر ۱۸ سال داشته باشد ارائه حکم رشد الزامی خواهد بود

برای افراد زیر ۱۸ سال پدر، جد پدری یا سرپرست قانونی فرد می‌تواند درخواست تغییر اسم را ارائه کند.

همچنین ذکر سیادت برای افرادی که سیادت آن‌ها در اسناد سجلی پدری و اجدادی‌شان ثابت شده الزامی است.

مدارک لازم برای تغییر اسم شناسنامه

اصل شناسنامه به همراه دو عدد کپی از تمام صفحات

اصل و تصویر شناسنامه پدر، جد پدری یا قیم متقاضیان کمتر از ۱۸ سال

ارائه استشهاد محلی در صورت لزوم

درخواست تکمیل شده تغییر نام

فیش واریز هزینه در نظر گرفته شده برای تغییر نام

ارائه گواهی عدم وجود محکومیت کیفری مؤثر افراد بالای ۱۸ سال

شرایط تغییر نام برای بار دوم

معمولاً تغییر نام یا نام خانوادگی تنها برای یکبار قابل انجام است و برای تغییر مجدد اسم امکان دارد که دادگاه یا مراجع ذیصلاح با درخواست متقاضی موافق نکنند.

شرایط تغییر نام خانوادگی در شناسنامه

با توجه به اینکه فرد در انتخاب نام خانوادگی خودش نیز نقشی بر عهده ندارد، افرادی که نام خانوادگی نامناسب دارند به دنبال راهی برای تغییر آن هستند؛ اما تنها در صورتی فرد می‌تواند نام خانوادگی خودش را تغییر دهد که واجد شرایط زیر باشد.

نامناسب بودن نام خانوادگی مانند استفاده از گدا، بیچاره و

بیش از دو کلمه بودن نام خانوادگی

نام خانوادگی‌های دارای اسامی خارجی مانند چارلز

نام خانوادگی‌های مغایر با فرهنگ اسلامی مانند بی‌دین

نام خانوادگی‌های منسوب به عناوین خاص مانند سرلشکر

نام خانوادگی منسوب به محل یا منطقه نامناسب

نام خانوادگی که سوء رفتار و حکم جزایی یکی از اعضای خانواده منجر به سرافکندگی سایر اعضای خانواده شده باشد.

تغییر نام خانوادگی برای وحدت شهرت با پدر، خواهر و برداران و جد پدری

ادامه خبر

%خرید ازفروشگاه همواره تخفیف

- باسلام خدمت شمادوست عزیزبا استفاده ازاین امکان جدید سایت شما میتوانیدهرگونه کالای مد نظرخود را خرید کنید.
- باخرید خود از افرادی که اجناس خانگی ومحصولات صنایع دستی خودرا دراین فروشگاه قرار دادند کمک میکنید .باتشکرازتمام مردم خوب وحیدیه

جدیدترین اخبار روز

مارادنبال کنید